Mesajul Decanului

Bine v-am gasit!

dci

 

Stimați colaboratori,

Dragi viitori studenți, 

Vreau ca aceste câteva rânduri care urmează, să vă convingă de faptul că administrația europeană și guvernarea merită studiate aici, la Facultatea de Administrație Publică din cadrul SNSPA.Avem douazeci de ani plini de motive pentru care merită să ne alegeți. Profesori de renume, programe europene, angajatori publici și privați.

Facultatea de Administratie Publica are profesori cu reputație națională și internațională, care dincolo de o activitate de cercetare intensă, au fost și sunt parte a structurilor guvernamentale sau a organizațiilor europene relevante domeniului administrației publice. Programele noastre sunt acreditate intern (de ARACIS) și suntem, în acest moment, singurii din țară care se pot lăuda cu un program de licență acreditat european (de Asociatia Europeana de Acreditare a Programelor in Administrația Publică - EAPAA, Olanda).

Suntem parteneri instituționali cu organizații publice, dar și cu actori din mediul privat și non-guvernamental, recunoaștem diversitatea pieței forței de muncă și ne mândrim cu absolvenți incadrați astăzi in sistemele administrative românești și de peste hotare. Studenții noștri cred în valoarea vocației, dar se orientează pragmatic în societatea globală, competitivă.

Echipa eficientă, profesionistă, de încredere.

Noi suntem exact așa cum ne dorim să fie guvernarea: lucram eficient, suntem profesioniști, credem în reușită și nu uităm niciodată să învățăm! Iar eu cred cu toata tăria in echipa mea și in actiunile noastre de valorificare a cunoașterii generațiilor care ne-au precedat, astfel încât științele administrative să devină științe ale bunei guvernări.

Îmi doresc să vă convingeți că suntem o Facultate cu inima, dedicată comunității, urmând studiile noastre de licență, masterat și doctorat. Și imi doresc să faceți parte din echipa mea, acceptând provocarea de a găsi bunele practici de guvernare și a le înmulți!

Pe curând, 

Diana - Camelia Iancu