Admiterea în Facultate. Studii de Licență (IF și ID) - sesiunea Septembrie 2020

studenti1

Licență Administrație Publică și Administrație Europeană (IF) + e-Licență Administrație Publică (ID) - sesiunea Septembrie 2020

admitere

În perioada 17 august – 14 septembrie 2020, accesează platforma de admitere online, deschide un cont de utilizator. Platforma poate fi utilizată cu ușurință de pe orice dispozitiv de tip desktop PC, laptop, tabletă, telefon mobil, cu acces la rețeaua de internet.


Pentru înscrierea la concursul de admitere online, candidații sunt invitați să urmeze acești pași:

Pasul 1: Completează corect și complet toate câmpurile din cadrul platformei de admitere online
Pasul 2: Încarcă documentele solicitate (certificatul de naștere, actul de identitate și, dacă este cazul, certificatul de căsătorie, toate scanate sau fotografiate)
Pasul 3: Selectează programele de studii la care vrei să te înscrii, în ordinea opțiunilor. Dacă te interesează să obții un loc la Facultatea de Administrație Publică, bifează programele de studii: Administrație Publică (IF), Administrație Europeană (IF), Administrație Publică (ID)
Pasul 4: Achită taxa de înscriere.
Pasul 5: Finalizează înscrierea.

Candidatul(a) își asumă responsabilitatea cu privire la autenticitatea și corespondența dintre documentele încărcate în platforma de admitere online și cele originale. Dacă la momentul înmatriculării se constată diferențe între documentele încărcate în platforma electronică și cele originale, prezentate la universitate, din eroare sau cu intenția de a frauda concursul, candidatul(a) este eliminat din listele de admitere și fapta sa poate atrage răspunderea civilă sau penală, după caz.


Condiţii de admitere

o    Media clasei a XI-a, în corelaţie cu opțiunile candidatului(ei), în limita locurilor prezentate în oferta educațională pentru anul universitar 2020-2021, sesiunea septembrie 2020.


Calendarul admiterii online la Facultatea de Administrație Publică

  • Înscrieri online: 17 august – 14 septembrie 2020

  • Afișarea rezultatelor sesiunii: 18 septembrie 2020
  • Înmatricularea candidaților admiși: 21 - 23 septembrie 2020


Numărul locurilor scoase la concurs

o    Administrație Publică (IF): 44 locuri cu taxă

o    Administrație Europeană (IF): 45 locuri cu taxă

o    Administrație Publică (ID): 37 locuri cu taxă


Taxe
Taxa de înscriere la concursul de admitere:
 80 de lei

Modalitate de plată a taxei de înscriere, aici.

Taxa de înmatriculare: 100 lei
Taxa de școlarizare IF și ID: 2900 lei/an (rata 1 -până la 31 octombrie 2020: 900 lei; rata 2 - până la 31 ianuarie 2021: 1000 lei; rata 3 - până la 31 mai 2021: 1000 lei).

Cont Facultatea de Administrație Publică învățământ cu frecvență (zi): RO38BRDE445SV19964904450
Cont Facultatea de Administrație Publică învățământ la distanță (ID): RO77BRDE445SV12221584450


Etapele admiterii online la Facultatea de Administrație Publică

Echipa noastră de admitere va fi disponibilă permanent pentru orice întrebare cu privire la procesul de admitere online. Ne poți contacta la admitere@snspa.ro sau la telefon: 0722.260.752.
Succes!

1. Informarea
Consultă lista programelor de studii universitare de licență ale Facultății de Administrație Publică.

2. Înscriere online
În perioada 17 august – 14 septembrie 2020, accesează platforma de admitere online, deschide un cont de utilizator. Platforma poate fi utilizată cu ușurință de pe orice dispozitiv de tip desktop PC, laptop, tabletă, telefon mobil, cu acces la rețeaua de internet.

3. Confirmă-ți locul și înmatriculează-te
Urmărește permanent calendarul admiterii și website-ul Facultății de Administrație Publică. După afișarea listelor cu toți candidații admiși pe locurile de la buget și taxă la Facultatea de Administrație Publică, confirmă locul la programul de studii la care ai fost admis(ă) și înmatriculează-te.

Înmatricularea se va face după afișarea listelor de candidați admiși.